Naše prvo silvestrovanje v tujini

Do sedaj sem vedno silvestrovala doma, nikoli v drugi državi. Ker pa je vse enkrat prvič, sem tako končno tudi jaz silvestrovala v tujini. To je bil zame nepozabni dogodek, ki se ga bom spominjala celo življenje. Še sama nisem pričakovala takšnega novega leta, kajti to je bilo presenečenje mojega moža. Vse je uredil tako kot je treb. Že pred rezervacijo se je dogovoril z starši za varstvo otrok, tako da nisva imela težav. 

Ko mi je povedal, da greva silvestrovat v tujino, sem bila presrečna. Takrat še nisem vedela, da bodo otroci ostali doma in mi je bilo vseeno zelo lepo. Sem človek, ki uživa z družino in vedno smo bili navajeni hoditi kamorkoli sami. Tako je tokrat bilo drugače. Šla sva sama.

Naše prvo silvestrovanje v tujini

Kar nekaj časa mi je bilo čudno, ko sva bila sama, potem pa sem začela uživati. Kako lepo mi je bilo, ko nisem rabila skrbeti za druge, ko so vsi skrbeli zame. Tako sem se res sprostila in doživela prekrasno novo leto. Nič ni lepšega, kot če ti je na novo leto lepo in če ga preživiš z ljudmi, ki jih imaš rad.

Tujina je imela poseben žar, kajti videla sem nova mesta, nove navade, lepe hotele, prekrasno postrežbo. Na prvega dne v letu, pa sem se sprehajala ob morju in lahko rečem, da si kaj več nisem mogla želeti. Tako sem se imela prekrasno z mojim možem, ker sva le poredko sama in to je bil pravi trenutek, da sva se lahko posvetila eden drugemu.