Beljenje zob ali zobne luske, to je sedaj vprašanje

Moji zobje niso lepi, to je dejstvo in morala sem narediti korak naprej, ker sem želela lep bel nasmeh. Ko sem se oglasila pri svoji zobozdravnici in ji povedala, da si želim beljenje zob, ker želim lep nasmeh, mi je svetovala naslednje. Povedala mi je, da takšne nasmeh, ki si ga želim jaz ne bom dosegla z beljenjem zob, ampak to, kar želim, jaz dobim le z zobnimi luskami. Ker tega načina sploh nisem poznala, sem jo prosila za razlago.

Na začetku mi je povedala, da je beljenje zob zagotovo cenejša varianta, kot pa so zobne luske. Vseeno me je zanimalo, kaj mi ima za povedati glede zobnih lusk. Vse lepo in prav, sliši se res lepo in lahko imaš potem res lep nasmeh. 

Jaz pa sem se začela spraševati, ali to res potrebujem in spet sem prišla nazaj na misel za beljenje zob, ker se mi je to zame zdelo veliko bolj ugodno in čisto primerno. Naj moji zobje ostanejo takšni, kot so. Nisem želela brusiti svojih zob in jih na ta način raniti. 

Tako sem se odločila za beljenje zob in vem, da sem se odločila prav. Sem človek, ki mu veliko pomenijo zobje, umivam ji jih po vsaki jedi, nasmeh mi pomeni ogromno in vem, da si želim imeti lep, naravni nasmeh še naprej. 

Naročena sem bila na beljenje zob in moram priznati, da me je bilo že tega pošteno strah, ker nisem vedela, ali je postopek boleč ali ne. Prav prijetno ni bilo, imela pa sem več težav naslednje dni, ker me je vse v ustih skelelo. Tako sem težko jedla in pila kakšnih tri dni. Potem pa se je zadeva umirila in beljenje zob se je izplačalo, ker je moj nasmeh bil bolj lep in bolj bel. 

Privoščite si beljenje zob, ne bo vam žal, ker bo vaš obraz lepši, ko se boste nasmejali in se bodo videli vaši lepi zobje.